NJOHIM TIRANËN E VJETËR PËRMES FAMILJES MULLETI

  Këtë të enjte visaret zgjodhën të njihnin më tepër Tiranën e vjetër përmes familjes së njohur Mulleti. I ftuar për ketë ishte z. Tanush Mulleti, një nga pjestarët e familjes Mulleti. I ftuari ...

15 këshilla për një jetë familjare të lumtur

1. Kënaqni njëri-tjetrin. Thelbi i një familjeje të lumtur qëndron në përpjekjet për të kënaqur njëri-tjetrin. Ndërveprimi i tyre karakterizohet nga gëzimi dhe harmonia. Prindërit shfaqin gëzim kur f...